U trendu

Žalila se što sedi pored ‘uplakanog deteta’, ovakvu reakciju stjuardese nije očekivala (video)

Marisa Rundel se urkcala na avion sa svojim osmomesečnim sinom Mejsonom, ali je tokom leta ovu 19-godišnju majku dočekalo neprijatno iznenađenje.

Pored njih je sela putnica koja je odmah počela da se žali što mora da sedi pozadi.

– Počela je da baca torbe. Rekla je ‘ovo je je**** smešno’. ‘Ovo je sr*** što moram sediti u zadnjem delu’ – ispričala je Marisa, koja je putnicu najpre zamolila da ne psuje pred detetom, ali je ova nije poslušala i nastavila.

– Kada sam je opet zamolila da pripazi na jezik rekla mi je da jeb*** umuknem. Tada je do nas došla stjuardesa i pitala u čemu je problem – ispričala je Rundelova, a prenosi Daily Mail.

Besna putnica tada je tražila od stjuardese da joj dodele drugo sedište da ne mora sediti pored uplakanog deteta, a Marisa dodaje kako dete uopšte nije plakalo. Stjuardesa je mogla da joj ponudi samo mesto na drugom letu, a ženu je to još više naljutilo. Odbila je ponudu i bacila svoje stvari na sedišta, tražeći stjuardesino ime. Nakon što joj je stjuardesa rekla da se zove Tabita, uz još neke svoje podatke, besno joj je zapretila: – Hvala Tabita, sutra možda više nećeš imati posao –

Međutim, onda je usledila reakcija kakvu nije očekivala. Stjuardesa Tabita joj je rekla da je ne želi na svom letu, na što se žena odmah počela izvinjavati. – Oprostite, pod stresom sam – rekla je žena, što se može čuti i na snimku koji je Marisa uspela snimiti tokom incidenta.

Žena se nakon 10 minuta vratila po svoje stvari i poručila da će svi zažaliti jer su je izbacili sa leta. Marisa je oduševljena potezom stjuardese i kompanije, a takve reakcije dobila je i na Fejsbuku gde je podelila ovaj video snimak.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike