najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zbog ove seksi misice je uhapšen Kris Braun (foto)

Devojka koja je pozvala policiju zbog toga što je zatvorio pevač Kris Braun i uperio joj pištolj u glavu identifikovana je kao Bejli Kuran.

Bivša misica živi u Holivudu, a iako je rođena u Jorba Lindi, sa porodicom se preselila u Norko u Kaliforniji, kako bi uzgajali konje na farmi.

Naučila je da jaše sa tri godine, a na svom profilu na Instagramu navodi da se bavi profesionalnim jahanjem.

Izabrana je za regionalnu Mis Kalifornije za ovu godinu, ali nakon što joj je istekao ugovor, odbijala je da vrati krunu organizatorima. Iako su je nekoliko puta zamolili da je vrati, ona nije ispoštovala njihove molbe.

Bejli se bavi manekenstvom, a glumila je i u nekoliko filmova.

Tvrdi da se i ranije družila sa Braunom i da joj je uvek bio drag, prenose američki mediji. Nakon hapšenja objavila je da je Kris ovog puta verovatno bio pod uticajem droge ili alkohola. Ispričala je da je otišla u njegov dom sa prijateljicom, a tamo se divila jednom komadu nakita koji joj je pokazao neko od pevačevih ljudi.

https://www.instagram.com/p/BJgGlBaBws3/?taken-by=bayleecurran

Nakon što su je zatražili da potpiše ugovor o poverljivosti, ona je to odbila da učini. Na to je navodno Braun poludio, izvukao pištolj i uperio ga u nju. Tvrdi da je pokušala da ode ali njegovi ljudi je nisu pustili. Uzeli su joj mobilni i rekli da ne može da ode ako ne potpiše ugovor, ali ona je uspela da napusti njegov dom.

A post shared by Baylee Curran (@bayleecurran) on

Izvor je ispričao da su Kuran i njena prijateljica nepozvane došle sa jednim muškarcem koga je Braun pozvao kod sebe.

Shot in the waterfalls of Yosemite

A post shared by Baylee Curran (@bayleecurran) on

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike