najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Žene koje su zaprosile svoje partnere

Neke žene jednostavno nemaju želje, živaca ili vremena da čekaju da njihov partner postavi ono čuveno pitanje, pa prve kreću u ‘akciju’. Ove dame zaprosile su svoje partnere.

Holivudska glumica Hale Beri (49) zaprosila je svog prvog supruga Dejvida Džastisa, ali i ubrzo zažalila zbog toga. Ovaj brak je opstao tri godine, a glumica je uverena da je ‘urekla’ njihovu ljubav time što je napravila prvi korak.

Popularna pevačica Pink je za vreme automobilske trke svog budućeg supruga nosila transparent sa natpisom ‘Hoćeš li me oženiti? Keri Hart to nije shvatio previše ozbiljno, a tek nakon drugog transparenta na kom je pisalo ‘Ozbiljna sam’, rekao joj je ‘da’.

Poznata glumica je Kristen Bel (36) je preko Tvitera zaprosila svog izabranika Daksa Šeparda.

Na ovaj korak odvažila se i Britni Spears (34). Kevina Federlajna pevačica je zaprosila na letu do Njujorka. Kevin je nakon toga medijima ispričao da je prvo odbio Britni pa je zaprosio nekoliko sati kasnije.

Glumica i pevačica Dženifer Hadson (34) zaprosila je dugogodišnjeg partnera Dejvida Otungu na njegov 29 rođendan. On je nju prvi zaprosio na njen rođendan 2009., ali ga je prvo odbila. Zatim je ona njemu postavilo isto pitanje pet meseci kasnije i poklonila mu unikatni zlatni prsten. Par ima sina Dejvida Džuniora ali još uvek nisu stali pred oltar.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike