U trendu

Saznajte kako da jedete hleb, a da se ne ugojite

Da li ste se odlučili za dijetu i razmišljate da izbacite hleb iz ishrane? Dobra vest je da ne morate da prestanete sa unosom ugljenih hidrata kako biste izgubili na težini. Možete da jedete hleb u toku nedelje pošto je on bogat vitaminima A i B, belančevinama i aminokiselinama.

Ne treba u potpunosti da ga izbacite iz ishrane. Ono što je potrebno da biste smanjili unos kalorija jeste da smanjite broj kriški hleba koje ćete pojesti tokom dana. Isti princip primeniti i kada je druga hrana u pitanju.

Jedan od najvažnijih koraka za mršavljenje jeste smanjenje unosa ugljenih hidrata. Međutim, treba ojačati i mišiće. Razmotrite opciju bavljenja sportom ili odlaska u teretanu.

Vidljive rezultate možete očekivati tek nakon meseca dana.

2 komentara
  1. Bole

    100% si u pravu…

  2. ANDREJ

    Nije nikako moguce smanjiti hleb u nasoj svakodnevnoj ishrani. Kako i sta moze da se umace u saft od pecenja, do svez hleb.Zar moze bilo sta da zameni hleb,umocen u saft u pleh,u kojem je pecena prasetina.?Nemojmo huliti na Boga.Setimo se Molitve : „Oce nas hleb nam daj nasusni“! Pa ako i u toj Molitvi, koja je kljucna u Hriscanstvu,hleb zauzima kljucno mesto,ko je taj,koji se usudjuje da o hlebu govori sa nekim potcenjivanjem.

Napišite komentar