Nikad nije kasno za vežbanje: Doveo je svoje telo do savršenstva za 12 nedelja (foto, video)

Četrdesetpetogodišnji Ben Džekson iz Voringtona u Engleskoj otkrio je tajnu kako je uspeo da napravi transformaciju za samo 12 nedelja.

Nedostatak mišića je nešto sa čime se dosta muškaraca suočava, ali je Džekson dokazao da to ne mora da bude tako. Obratio se jednoj sportsko-prehrambenoj kompaniji koja mu je pomogla. Smršao je sedam kilograma i smanjio masnoću za 20 posto, što je vrlo bitno kada želite da se vaši mišići istaknu i imate zdravo telo.

Pitu i pivo je zamenio niskokaloričnom hranom bogatom proteinima. Sledio je strogi plan ishrane i treninga. Odustao je od alkohola i trenirao pet puta nedeljno. Umesto energetskih pića, čokolade i brze hrane, jeo je šest manjih porcija zdrave hrane što je uključivalo piletinu, pirinač, povrće, jaja i testeninu.

„Mnogi muškarci koji su stariji od 45 godina misle da je kasno za njihov put fitnesa jer njihovo telo nije oblikovano i da nemaju istu izdržljivost kao u 20-im. Moj glavni cilj bio je da smršam, vratim kondiciju i oblikujem telo“, rekao je Džekson.

Fantastic! Hard work pays off. :Dhttp://www.huffingtonpost.co.uk/entry/how-45-year-old-ben-jackson-transformed-his-body-in-just-12-weeks_uk_591c14e0e4b0a7458fa44711

Posted by C V Taylor on Wednesday, May 17, 2017

Istakao je kako se nije promenio samo fizički, već i psihički, kao i da je sada mnogo srećniji.

„Mnogo bolje spavam, imam više strpljenja sa svojom decom, problemi na poslu nisu više moj prioritet. Srećan sam. Nadam se da će ovo inspirisati i druge sredovečne muškarce da se aktiviraju i počnu da vode zdraviji život“, istakao je.

1 komentar
  1. bambi

    Jel ima neko ispravnu instalaciju za Photo Shop?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike