najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Proleće je – počnite sa fitnesom

Znamo, znamo, stalno vam pričamo da bi bilo dobro da se bavite nekom fizičkom aktivnošću (ne mora obavezno fitnes u nekom fitnes centru, odaberite prema sklonostima); samo ćemo vas podsetiti zašto bi (za vas!) bilo dobro da s tim počnete sad – odmah.
Proleće je, i leto je blizu, pa će se nositi laganija odeća. Nema više prikrivanja velikom zimskom jaknom! Zato je sada pravi trenutak da počnete da oblikujete telo. Osim toga, počelo je lepše vreme – možete da vežbate tako što ćete, recimo, trčati pored reke, što je veoma „kul“.
Kad vežbate, obično sretnete i neke nove prijatelje; možda ćete sresti i novog dečka (ili devojku)! Ako volite prirodu, to je super i za vežbanje i za istraživanje. U sve to možete uključiti i najbolju drugaricu ili druga, i od vežbanja napraviti super provod. Da i ne spominjemo da boravak na svežem vazduhu i te kako doprinosi izgledu vašeg tena i kose.
Verovatno će se i vaši roditelji obradovati kad im kažete da ste rešili da počnete s vežbanjem. Tada im možete taktično saopštiti da u izlozima ima puno novih sportskih stvarčica (koje stvarno „kul“ izgledaju). Ako ih ubedite da su vam te stvarčice apsolutno neophodne za bavljenje sportom (i očuvanje vašeg zdravlja), možda ćete dobiti i povećan džeparac kako biste nešto mogli i da kupite.
Smučilo vam se hladno vreme, između ostalog, i zato što ste stalno bili kod kuće, pa su vas mlađi brat ili sestra večito nešto zapitkivali? Izađite napolje i vežbajte; tako neće imati priliku da baš toliko zapitkuju.
Još jedan problem sa zimom i neizlaženjem je to što se osećate ukočeno i nekako „ustajalo“. Ukoliko vežbate, vrlo brzo ćete osetiti prve rezultate – a od toga ćete se osećati mnogo, mnogo bolje. Na kraju krajeva, treba na vreme doći u formu za leto i letnje pokazivanje na plaži ili bazenu, zar ne?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike