U trendu

Želite ravan stomak? Ovaj napitak bi trebalo da pijete, tvrdi nutricionista

Piće koje samo topi masnoće s stomak ne postoji. I ptice na grani znaju da je za gubitak kilograma potrebno vežbati i pravilno se hraniti, odnosno ostvarivati kalorijski deficit. Drugim rečima, potrebno je sagoreti više kalorija u odnosu na to koliko uneste.

Ipak, dobra vest je da postoje određene stavke koje mogu pomoći celokupnom zdravlju i bržem stizanju do zadatog cilja. Kako navodi nutricionista Kortni D’Anđelo, jedan od najboljih napitaka za ravan stomak je čaj od nane.

„To je čaj koji ne sadrži kalorije i slatkog je ukusa pa može pomoći u smanjenju apetita i istovremeno zadovoljiti sladokusce“, kaže ona za Eat This.

A osim što ne sadrži kalorije, prepun je nutrijenata koji mogu pomoći u gubitku težine.

„Nana ima antivirusna, antibakterijska i protivupalna svojstva pa može pomoći u ublažavanju probavnih tegoba“, tvrdi nutricionista.

Postoje neka istraživanja koja su pokazala da nana može da deluje opuštajuće na mišiće.

Najbolji način da sagorite masnoće na stomaku leži u pronalasku treninga koji ćete voleti i želeti redovito da ponavljate, a pritom je potrebno i zdravo se hraniti. A ako ste u potrazi za napitkom koji će vam pomoći na putu mršavljenja, čaj od nane bi mogao biti odličan izbor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar