Drakulić po treći put predsednik SP kluba „Privrednik“

BEOGRAD – Skupština Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“ je dosadašnjem predsedniku kluba Zoranu Drakuliću produžila mandat na još dve godine, zbog zalaganja i uspešnog vođenja kluba.

Kako je saopšteno, članovi skupštine su jednoglasno napravili presedan i izabrali Drakulića za predsednika kluba u trećem mandatu.

S obzirom na trenutnu zdravstvenu situaciju u zemlji, ovogodišnja izborna sednica Skupštine SPK „Privrednik“ održana je elektronski 15. decembra.

Na sednici je usvojen godišnji izveštaj o radu i izabrani su novi članovi za organe upravljanja.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Miroljub Aleksić, Miodrag Babić, Raško Moskovljević, Ranko Sočanac, Toplica Spasojević i Ivana Veselinović, dok su za sastav Nadzornog odbora izabrani: Dragijana Radonjić Petrović, Zoran Obradović i Nebojša Šaponjić.

Članovi kluba, koji reprezentuju najveće srpske kompanije, sa pažnjom prate dešavanja u procesima kreiranja poslovnog ambijenta, naročito u ovom trenutku kada je cela privreda pogođena posledicama pandemije korona virusa, navedeno je u saopštenju.

Članovi će se, kao i uvek, zalagati za maksimalnu uključenost realnog sektora u procese definisanja konkretnih politika i mera, poručio je SPK „Privrednik“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.