U trendu

Krštenica Arčija šokirala mnoge: Otkrila pravu titulu i ime Megan Markl (foto)

Iako je koronavirus glavna tema u svetu, kraljevska porodica i dalje puni medijske stupce. U nedelju se tek peti put tokom 68 godina vladavine Britancima obratila kraljica Elizabeta, a sada su se u središtu pažnje našli Megan i Hari.

U javnost je procurila krštenica malenog Arčija, sina Megan Markle (38) i princa Harija (35), a na njemu je navedeno pravo ime i titula majke.

Iako su mnogi verovali da je njena prava titula vojvotkinja od Saseksa, koju joj je dala kraljica kada se udala za Harija, Megan je zapravo princeza.

Na krštenici piše – Rejčel, princeza Ujedinjenog Kraljevstva. U dokumentu je otkriveno i gde je rođen maleni dečak, što su njegovi roditelji i kraljevska porodica dugo skrivali od javnosti.

Reč je o privatnoj bolnici Portland u Vestminsteru u Engleskoj, gde je za jednu noć boravka potrebno iskeširati 20.000 funti.

Megan i Hari objavili su danas i ime svoje neprofitne organizacije kojoj će se posvetiti sada kada su i zvanično prestali sa kraljevskim dužnostima. U pitanju je naziv Archewell, koje ima posebnu simboliku za ovaj par jer nosi ime njihovog sina.

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa su još otkako su najavili da se udaljavaju od kraljevske porodice, u tajnosti pravili planove za život bez zvaničnih dužnosti palate, a čini se da su osnivanjem neprofitne organizacije korak bliži tome.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.