Naslovna strana za nedelju, 25. oktobar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanjima za nedelju, 25. oktobar 2020. godine, pišu o očekivanjima za sastav nove Vlade Srbije, o početku rada novog saziva Skupštine Srbije, o mogućem nastavku pomoći države povodom epidemije korona virusa, i o drugim temama.

ALO – „Državni funkcioneri na platnom spisku mavije“, o najavi predsednika Srbije da će se „obračunati“ s organizovanim kriminalom, list piše u tekstu kako funkcioniše sprega vlasti i kriminala.

BLIC – „Od planete stvaramo nenastanjivi pakao“, o najnovijem izveštaju Ujedinjenih nacija o ekološkim katastrofama širom sveta. List prenosi izjavu dosadašnjeg ministra finansija Siniše Malog „Još po 100 evra za svakog gradjanina? Nije isključeno“.

VEČERNJE NOVOSTI – O očekivanjima oko sastava nove Vlade Srbije „U foteljama ministara bar 10 žena“. O prenameni američke vojne baze u Nemačkoj „NATO hoće iz svemira da nadgleda celu planetu“.

KURIR – „One će vladati Srbijom“, o sastavu nove vlade i o tome da će medju ministarkama biti Darija Kisić Tepavčević, Marija Obradović, Irena Vujović, Gordana Čomić, Maja Gojković.

POLITIKA – List u Temi nedelje piše o tome koliko gradjani Srbije veruju bankama „Pošteno, pa na sud“. „Poslanici pozdravili osnivanje tri nova ministarstva“, o sednici Skupštine Srbije na kojoj se raspravljalo o Predlogu zakona o ministarstvima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.