U trendu

Naslovne strane novina za subotu 3. jul 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 3. jul, najviše pišu o pojavi delta soja korona virusa u Srbiji, o problemima u ustanovama socijalne zaštite za smeštaj dece, o dijalogu vlasti i opozicije o poboljšanju izbornih uslova, i o drugim temama.

ALO – „Panika zbog snimaka Veljinih seks-žurki“, počela prva saslušanja zbog podvodjenja maloletnica. O pandemiji korona virusa „Delta soj jači od svih“.

BLIC – „Sve što treba da znate o delta soju“, list piše o epidemiji korona virusa i očekivanoj pojavi novih sojeva u Srbiji. „Kad žena gruva rakete i razgoni crne oblake“, o nadležnima za protivgradnu odbranu.

VEČERNJE NOVOSTI – O povećanom broju napada na Srbe i njihovu imovinu na Kosovu „Udaraju na Srbe svakog drugog dana“. List piše o nedovoljnom broju zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite „O deci u domovima nema ko da brine“.

DANAS – „Vlast nema empatiju prema ugroženoj deci“, o izveštaju nevladinih organizacija koji ukazuje na zlostavljanje maloletnika smeštenih u ustanovama socijalne zaštite. Intervju sa bivšim ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem „Petnica je čardak ni na nebu ni na zemlji“.

INFORMER – „Indijska korona mogla bi da zatvori kafiće i tržne centre?!“, o mogućoj opasnosti. O tenisu „Kirjos: Nole je bog“.

KURIR – O lažnim pasošima kriminalaca „Tajni život mafije“. Haos u Šidu „Pop tukao komšinicu i njenog muža zbog dečje lopte“

SRPSKI TELEGRAF – „EU se deli kao Rimsko carstvo“, o tome da postoji nova politička mapa. List otkriva „Kako da prepoznate da li imate delta soj korone“.

POLITIKA – List piše o medjustranačkom dijalogu vlasti i opozicije za poboljšanje izbornih uslova „Vlast i opozicija pred konačnim dogovorom“. O dešavanjima na Prespanskom forumu na kome je učestvovala i premijerka Srbije Ana Brnabić „Ko je u depresiji na zapadnom Balkanu zbog sporosti EU“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.