U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 29. april 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 29. april 2021. godine najviše pišu o vakcinama protiv kovida-19, o mogućem popuštanju epidemioloških mera nakon praznika i o pregovorima vlasti i opozicije o izbornim uslovima.

VEČERNJE NOVOSTI – „Tri testa na maloj maturi“, piše list pozivajući se na svoje izvore. O najavljenom mogućem ublažavanju protivpandemijskih mera nakon praznika „U restorane od 8. maja, konobari da se vakcinišu“.

BLIC – List preko naslovne strane poziva gradjane da se vakcinišu protiv kovida-19, uz slike poznatih ličnosti tokom primanja vakcine i naslov „Vakcina je jedini spas“. List piše i „Ko sve, kako i kada radi za praznike“.

DANAS – Urednik RTS-a Bojan Bosiljčić za taj list „Kako sam sklonjen zbog emisije o Beogradu na vodi“. O pregovorima vlasti i opozicije o izbornim uslovima pod naslovom „Vučić pričao sa delom opozicije“.

ALO – „Srbi požurili da uzmu 60 evra državne pomoći“, o početku prijave gradjana za finansijsku pomoć iz državnog budžeta.

KURIR – „Lekari otkrili zašto korona sad ubija i decu“, o pandemiji korona virusa.

INFORMER – „‘Non-pejper’ planiraju da iskoriste za upad na sever“, o ‘non-pejperu’ nedavno objavljenom kojim se predlaže rešenje pitanja Kosova.

POLITIKA – List piše: „Mnogo nepoznanica oko treće doze vakcine“. O izjavi predsednika Srbije „Vučić: Bližimo se konačnim pritiscima“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić: U Srbiju stigla tableta protiv korone“, list prenosi izjavu predsednika Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.