U trendu

Naslovne strane za nedelju, 11. jul 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 11. jul najviše pišu o finalu Vimbldona u kome igra Novak Djoković, o borbi protiv epidemije korona virusa, ali i o drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – O današnjem finalu Vimbldona pod naslovom „Uzmi, Nole, šestu titulu“.

BLIC – O Djokovićevoj igri za 20. grend slem „Na pragu večnosti“. Virusolog Tanja Jovanović o širenju epidemije korona virusa „Delta soj postaće i kod nas dominantan u septembru“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vakcinacija protiv korone obavezna?“, list piše o najavama za borbu protiv epidemije korona virusa. „Novakov meč za istoriju“, najava Djokovićevog finala na Vimbldonu.

KURIR – Intervju sa nemačkim ambasadorom u Beogradu Tomasom Šibom pod naslovom „Nemački investitori u Srbiji su uložili 2,6 milijardi evra“.

POLITIKA – Intervju sa rediteljem Borisom Malagurskim „Niko nema pravo da falsifikuje istoriju“. U Temi nedelje list piše „Uprkos pandemiji najviše raseljenih u svetu“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Ispovest Jašar Ahmedovski“, list piše o pevaču narodnih pesama i kompozitoru, koji kaže:  „Tragedije su moj život“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.