Naslovne strane za nedelju, 28. mart 2021. godine

Naslovne strane dnevnih novina u izdanjima za nedelju 28. mart 2021. godine, pišu o korona virusu i vakcinisanju stranih državljana u Srbiji, izbornim uslovima, NATO bombardovanju.

ALO – List prenosi izjavu advokata Tome File koji zastupa glumca i političara Branislava Lečića u slučaju optužbi glumice Danijele Štajnfeld da je silovao „Lečićev rezultat na poligrafu obara Danijelinu priču o silovanju“.

BLIC – Istraživanje o posledicama korone „Mladi zarobljeni u digitalnom svetu, željni društva“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Hvala Srbijo, spasavate nam život“, o vakcinisanju protiv korone stranih državljana u Srbiji. O bombardovanju Srbije „Ubijanje civila NATO šifrovao ‘apokalipsa'“.

KURIR – List piše o navodnim novim saznanjima policije u istrazi organizovanog kriminala, pod naslovom „Krimi šema“. O saslušanju glumca Branislava Lečića u policiji povodom optužbi da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld „Drama u policiji“.

POLITIKA – „Kandidati za proveru imovine već stoje u redu“, kao tema nedelje u ovom listu. Razgovor sa aktivistom za ljudska prava Milanom Antonijevićem „Unapredjenje izbornih uslova je neminovno“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.