Naslovne strane za nedelju, 29. novembar 2020. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 29. novembar 2020. godine, pišu o epidemiji korona virusa, o proglašenju ambasadora Srbije u Crnoj Gori za nepoželjnog, i o drugim temama.

ALO – O epidemiji korona virusa list piše pod naslovom „Paklena nedelja, najgore tek dolazi“. „Izbor novog patrijarha tek u maju 2021“, o tome kada će Srpska pravoslavna crkva dobiti poglavara. „Grme moćni Putinovi tenkovi u rukama srpske vojske“, o prikazu naoružanja koje je Vojsci Srbije ustupila Rusija.

BLIC – „Nova saznanja o koroni“, o iskustvima stranih i domaćih lekara i naučnika. „Kusturica o Maradoni“, list piše o poznanstvu reditelja Emira Kusturice koji je snimio film o slavnom fudbaleru.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kovid 19 maskirao bolesti srca i rak“, o lečenju drugih bolesti za vreme epidemije korona virusa. „Podgorica proterala srpskog ambasadora“, o odluci crnogorskih vlasti da ambasadora Srbije proglase za nepoželjnog.

KURIR – Pod naslovom „Vojna moć“ list piše o prikazu ruskih tenkova koje je dobila Vojska Srbije. „Proteran“, o diplomatskom sporu Srbije i Crne Gore i uzajamnom proterivanju ambasadora.

POLITIKA – „Odvratićemo svakog agresora“, list na naslovnoj strani prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „‘Torlak’ može do svoje vakcine protiv korone“, kaže direktorka Instituta „Torlak“ Vera Stoiljković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.