Naslovne strane za petak, 26. mart 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 26. mart, pišu o epidemiji korona virusa u Srbiji, optužbi glumice da ju je silovao kolega, o kriminalnom klanu Veljka Belivuka.

BLIC – List traži: „Vratiti normalan život odgovornim ljudima – Vakcinisani mogu u kafiće, bioskope, na utakmice“, a o kriminalnoj grupi vodje navijača kluba Partizan: „Kako je Valjina grupa mamila svoje žrtve“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zakon protiv jevandjelja, temelja i duha naroda“ – SPC o Predlogu zakona o istopolnim zajednicama. Kolege glumca i političara Branislava Lečića govore za list povodom optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je on silovao.

DANAS – „U Beogradu vakcinacija studenata solidna, a van prestonice – nikakva“ – prenosi list. Glumac Uliks Fehmiju o liku bivšeg premijera Srbije Zorana Djindjića, koga tumači u seriji „Porodica“: „Uloga Djindjića je izazov vredan rizika“.

KURIR – „Piksi: Ne postoji strah od Portugala“, izjava selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića pred meč s Portugalom.

ALO – „Država svima deli po 60 evra“, o trećem paketu ekonomske pomoći. List piše o stavu SPC da je usvajanje zakona o istopolnim zajednima suprotno jevandjeljima i „iskustvom i praksom“ crkve.

INFORMER – „Kralj Mitar“, o reprezentativcu Srbije u fudbalu Aleksandru Mitroviću, koji se izjednačio na čelu liste strelaca reprezentacije.

POLITIKA – „Lečić danas na saslušanju u vezi sa optužbama za silovanje“ – najavljuje list, koji piše i da je „U vrtićima od korone obolelo 816 zaposlenih“.

SRPSKI TELEGRAF – „Lečić: I moja žena je znala za planove Danijele Štajnfeld“, navodi glumca Branislava Lečića kojeg je glumica Štajnfeld optužila za silovanje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.