Naslovne strane za petak, 3. jul 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od 3. jula, pišu o pooštravanju epidemioloških mera u Beogradu zbog rasta broja inficiranih korona virusom.

ALO – „Eksplozija korone u Beogradu“, o epidemiološkom stanju u glavnom gradu Srbije.

BLIC – Pod naslovom „Mesta sa najvećim rizikom: klubovi, prevoz i stadioni“ list piše o mestima na kojima se korona virus najlakše prenosi sa osobe na osobu.

VEČERNJE NOVOSTI – O pooštravanju epidemioloških mera u glavnom gradu pod naslovom „U Beogradu ‘katanac’ na kafiće od 23 do 6“.

DANAS – „Mi epidemiju više ne držimo pod kontrolom“, kaže za list načelnik higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja u Tutinu Mithat Eminović. Pod naslovom „Da li je Jovanjica paradržavna operacija“ o prisustvu policajaca medju osumnjičenima za uzgajanje marihuane na poljoprivrednom dobru kod Beograda.

KURIR – „Nove mere, katanac na noćne klubove i splavove u Beogradu, restorani i kafići će raditi do 20 sati“, o najavljenim merama u borbi protiv korona virusa u Beogradu. „Na jesen nastava će se odvijati i onlajn i u klupama“, ministar prosvete Mladen Šarčević o novoj školskoj godini.

INFORMER – „Moguća blokada Beograda i novi policijski čas“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o epidemiološkoj situaciji u glavnom gradu.

POLITIKA – „Inspekcija ispituje dve smrti zbog nesporazuma“, o pokretanju kontrole nad radom Opšte bolnice u Užicu nakon što u tu ustanovu nisu primljena na lečenje dva muškarca iz Sjenice sa simptomima krona virusa, koji su dan kasnije preminuli.

SRPSKI TELEGRAF – „Šef policije za korupciju uhapšen u slučaju Jovanjica“, o hapšenjima državnih službenika povezanih sa aferom „Jovanjica“. „Petković sahranjen sa šalom OFK Beograd“, list izveštava o sahrani fudbalera i trenera Ilije Petkovića u Aleji zaslužnih gradjana u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.