Naslovne strane za petak, 8. oktobar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o pregovorima oko nabavke gasa iz Rusije po povlašćenim uslovima, bezbednosti svedoka i žrtava haškog suda za zločine OVK kao i o reakcijama lidera opozicionih stranaka na ključne poruke nedavno završenog Samita EU-Zapadni Balkan u Sloveniji.

ALO – „Ni zveri nisu tako brutalne“, list piše o ubistvu tročlane porodice u Aleksincu.

BLIC – U tekstu „Opet krive Srbiju, traže od Bajdena da reaguje“, o pismu grupe kongresmena američkom predsedniku povodom nedavnih tenzija na severu Kosova.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Dobićemo najbolju cenu gasa u Evropi“ o pregovorima sa Rusijom oko nabavke gasa u uslovima energetske krize.

DANAS – U tekstu „Novica Tončev zaboravio sopstvenu of-šor firmu“ o pominjanju ministra zaduženog za razvoj siromašnih opština u takozvanim „Pandorinim papirima“ o pranju novca. O reakcijama lidera opozicionih stranaka na poruke sa Samita EU-Zapadni Balkana pod naslovom „Nema datuma ulaska u EU za države pod kontrolom mafije“.

INFORMER – „Otac i sin u Kragujevcu umrli od kovida za samo dva dana“, list piše o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

KURIR – „Policija na sahrani Djokića vrebala ubicu“, list piše o istrazi povodom trostrukog ubistva u Aleksincu.

POLITIKA – „Možemo da zaštitimo žrtve i svedoke zločina OVK“, kaže glavni tužilac specijalizovanih veća Haškog tribunala Džek Smit.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o situaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji „Nevakcinisane trudnice umiru od korone“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.