Naslovne strane za ponedeljak 29. mart 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 29. mart 2021. godine najviše piše o vakcinaciji gradjana Srbije i regiona tokom vikenda, narednoj kvalifikacinoj utakmici za Svetsko prvenstvo u fudbalu, optužbama protiv glumca Branisalava Lečića, drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – O slučaju glumca Branislava Lečića koga je koleginica optužila za silovanje „I Lečićeva porodica na stubu srama“. O kampanji vakcinacije koja je u Srbiji organizovana za privrednika i gradjana regiona „Srbija vakcinama ‘kupila’ region.

BLIC – „Upijamo sve što Mister kaže“, o raspoloženju u fudbalskoj reprezentaciji Srbije nakon utakmice s Portugalijom. Serijal o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka „Ubistvo navijača Zvezde“. List istražuje kako će biti organizovan povratak u uobičajen život tokom i posle pandemije „Kako ćemo putovati ovog leta“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sve bilo pod konac, čak i parking džabe“, kažu strani državljani nakon imunizacije protiv kovid-19 organizovanoj u Beogradu. „Bez pojasa 60 odsto stradalih“, navode predstavnici Saobraćajne policije. „Grci dižu rampu za Evzoni“, uoči sastanka na kojem će biti doneta odluka o uslovima za putovanja državljana Srbije.

DANAS – „Brojne nepravilnosti, pritisci i fizički napadi“, o lokalnim izborima u Zaječaru, Kosjeriću i Preševu. Intervju s liderom „Dveri“ o neslaganjima u opozicionim partijama „Obradović: Možda napravimo novu opoziciju“. „Heroji bez plata pola godine“, o kašnjenju isplata zaposlenima u zdravstvu.

INFORMER – List predvidja koje će biti nove mere u borbi protiv korona virusa „Otvaraju se bašte“. I dalje se bavi vodjom najveće opozicione stranke Draganom Djilasom „Djilasa tajni računi teraju na robiju“.

KURIR – Pod naslovom „Teror“, list piše da grupa Veljka Belivuka dok je on u zatvoru i dalje prete, ucenjuju i uteruju dugove. O uspehu reprezentacije Srbije koju je preuzeo da vodi Dragan Stojković Piksi „Preporod“.

POLITIKA – „Albanske prevare uz ćutanje i podršku Brisela“, uoči desetogodišnjice dijaloga Beograda i Prištine. „Gužve i na izletištima i u redovima za vakcinu“, o daljem toku procesa imunizacije. „Umetnik čarobnog glasa“, povodom smrti Zafira Hadžimanova.

SRPSKI TELEGRAF – O tome kako bi u budućnosti moglo da se putuje „EU pokazala kako izgleda kovid pasoš“. O korona virusu piše i pod naslovom „Za 15 dana biće 10.000 obolelih i 150 umrlih dnevno“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.