U trendu

Naslovne strane za sredu, 14.jul 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 14. jul 2021. pišu o vakcinaciji protiv korona virusa, o predstojećoj rundi dijaloga Beograda i Prištine i o drugim temama.

ALO – „Alal vera šampione. Novak zaradio 151 milion dolara“ piše list o teniseru Novaku Djokoviću. „Ako je Djilas političar, onda sam i ja pisac“, kaže pevač Aca Lukas o političkoj sceni.

BLIC – „Za koga bi mogla da bude obavezna vakcina u Srbiji“, list piše o vakcinaciji protiv korona virusa. „Odbačena prijava protiv Lečića za silovanje“, o odluci tužilaštva povodom prijave koju je protiv glumca Branislava Lečića za silovanje podnela glumica Danijela Štajnfeld.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zaštita Srba ključna tema pred Boreljom“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić o nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

DANAS – „Medicinari protiv obavezne vakcinacije“, o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji. „Pitanje trenutka kada će Srbija preći crvenu liniju“, o odnosima Srbije i Madjarske i evrointegracijama.

INFORMER – „Grčka: U kafiće i restorane mogu samo vakcinisani“, list piše o situaciji s korona virusom.“

KURIR – „Baš ih briga koliko će ljudi da umre“ o antivakserima u Srbiji.“Tužilaštvo: Lečić nije silovao Danijelu“, list piše o odluci tužilaštva u postupku nakon prijave glumice Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića.

POLITIKA – „Makron iskreno želi da opet poseti Srbiju“, intervju sa ambasadorom Francuske u Srbiji Žan-Lujem Falkonijem. „Zahtevaćemo u Briselu zaštitu Srba na KiM“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred novu rundu dijaloga s Prištinom.

SRPSKI TELEGRAF „Vučić: radja se jaka i snažna Srbija“ o stavovima predsednika Srbije.

NOVA – „Od Ćute i Srca grada do fantoma“ list piše istražuje koji pokreti izlaze na izbore. „Ko je poručio optužnicu protiv Olivera Ivanovića“, list piše o dešavanjima u vezi ubistva političara iz Kosovske Mitrovice.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.