Naslovne strane za sredu, 17. mart 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o privodjenju doskorašnjeg direktora Uprave carina Miloša Tomića, o najnovijim merama za suzbijanje epidemije korona virusa, o 17 godina od pogroma nad Srbima sa Kosova i o drugim temama.

ALO – „Kafane i restorani pod ključem do ponedeljka!“, o novim merama u cilju suzbijanja epidemije. „Lisice na ruke direktoru carine!“, o hapšenju bivšeg direktora Uprave carina Miloša Tomića.

BLIC – O pogoršanju epidemiološke situacije list piše pod naslovom „Britanski soj povećao broj zaraženih“. Privodjenju Miloša Tomića posvećen je tekst „Saslušan bivši direktor zbog malverzacija na carini“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Mere za povratak sa crvene kovid-linije“, o sve većem broju zaraženih i preminulih od posledica zaraze korona virusom. Podsećanje da je prošlo 17 godina od pogroma sa Kosova i Metohije u tekstu „Nenadu su pucali pravo u srce“.

DANAS – List o pooštrenim epidemiološkim merama piše pod naslovom „Policijski čas je za vlast ‘crvena linija'“. O protestu zbog kontinuiranih napada na portak KRIK – „Medijske slobode u Srbiji na dnu“.

INFORMER – „Zaraza zaključala Srbiju“, list piše o novim merama za suzbijanje epidemije korona virusa u Srbiji. O privodjenju doskorašnjeg direktora carine Miloša Tomića „Na carini ukrali 640 miliona evra?!“.

KURIR – List piše o merama protiv epidemije „Lekari: Tražimo još strože mere – Ugostitelji: Ovako ne možemo da opstanemo“. „Opasno“, o upozorenju gradjanima da ne koriste na svoju ruku neproverene lekove protiv korona virusa.

POLITIKA – Intervju sa predsednicom Evropske banke za obnovu i razvoj Odil Reno Baso nosi naslov „Snažnim merama Srbija je ublažila uticaj krize na ekonomiju“. O epidemiji kovid-19. list donosi članak „Britanski soj korone se širi brzinom svetlosti“.

SRPSKI TELEGRAF – „Spisak za hapšenje carinske mafije!“, list piše o hapšenju bivšeg direktora carine. O novim merama u cilju sprečavanja epidemije korona virusa u Srbiji „Nepravda! Dokle mislite da kažnjavate vakcinisane?“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.