Naslovne strane za sredu, 2. jun 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 2. jun, pišu o imunizaciji na korona virus, putovanjima za vreme pandemije, stanju privrede i drugim temama.

ALO – O ministarki energetike i rudarstva Zorani Mihajlović, list piše: „Zorana oterala pola kabineta“. Pomoć države onima koji su se vakicnisali protiv korona virusa: „Za 3.000 dinara već prvog dana pola miliona prijava“.

BLIC – „Gde sve možemo da putujemo uz vakcinu ili PCR test“, o putovanjima u vreme pandemije korona virusa. „Lažna doktorka unakazila 11 žena“, o uhapšenoj nadrilekarki.

VEČERNJE NOVOSTI – „Samo u 15 gradova pola vakcinisanih“, o procesu imunizacije na korona virus u Srbiji. „Plazma penom unakazila 11 žena umesto da ih podmladi“, o uhapšenoj nadrilekarki iz „estetskog studija“.

DANAS – „Veliki rast došao zbog velikog pada“, o ekonomskim statističkim pokazateljima Srbije. „Zagroka Dolovac po meri politike“, o republičkoj javnoj tužiteljki koja je jedina kandidatkinja za naredni mandat.

INFORMER – O hapšenju nadrilekarke Olgice Marković: „Uhapšena doktorka iz pakla“. List piše o pojavi novog virusa: „Iz Kine preti novi ptičiji grip, strahuje se da je kao korona“.

KURIR – „Država započela ozbiljan obračun s nadrilekarima“. O dolasku zamenika pomoćnika američkog državnog sekretara Metju Palmera u Beograd, list piše: „Palmer: SAD očekuju da Srbija prizna Kosovo“.

POLITIKA – „Na izbore izlazimo u najjačoj formaciji“, intervju sa novim potpredsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Šapićem. „Ostajemo teatar jakog savremenog izraza“, intervju s direktorom Beogradskog dramskog pozorišta Jugom Radivojevićem.

SRPSKI TELEGRAF – List piše: „Putinova tajna operacija u Srbiji“. Detaljan vodič kroz odlazak na more „Evo koji papiri su vam potrebni“, navodi list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.