U trendu

Naslovne strane za sredu 21. jul 2021. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za sredu 21. jul 2021. godine pišu o novom talasu korone, o vakcinaciji, kao i o optužnici protiv klana Veljka Belivuka i o Olimpijskim igrama.

ALO – U tekstu „Izbori na proleće“ – o saznanjima da će gradjani Srbiji početkom aprila glasati ne predsedničkim, beogradskim i parlamentarnim izborima. U tekstu „Ana Brnabić obožava pljeske i pivo“ list piše o tome da je premijerka Srbije gurman.

BLIC – Četvrti talas korone ozbiljno preti „Država sprema nagrade za mlade koji se vakcinišu“. Čeka se podizanje optužnice protiv Veljka Belivuka i njegove grupe „Dovoljno dokaza za doživotnu robiju Velji i ekipi“. O upisu na fakultete „Svi bi u psihologe, niko neće da bude učitelj“.

VEČERNJE NOVOSTI – Reporteri posetili kovid bolnicu u Batajnici „Nevakcinisani u smrtnoj opasnosti“. Potres na političkoj sceni Crne Gore „Zaratili oko stradanja Srba u Pivi i Velici“. Novak Djoković pred put u Tokio „Bože pravde, biće zlato“.

DANAS – Institut za virusologiju hitno nabavlja bočice dovoljne za 15 miliona doza ruske vakcine: „Torlak raspisao tender za ambalažu za Sputnjik V, rok isporuke 24 sata“. O slikama izmasakriranih tela na naslovnim stranama srpskih medija: „Tužilačka istraga preko tabloida i Pinka“. Obrušio se još jedan deo zgrade na Vračaru: „Gradilišta kao tempirane bombe“.

INFORMER – U tekstu „Novak: Odoh ja po zlato u Tokio“ o odlasku tenisera Novaka Djokovića na Olimpijske igre. U tekstu „Glavna premija – stan u Beogradu na vodi“ o detaljima nagradne igre za vakcinisane protiv korona virusa.

KURIR – U tekstu: „Mračne tajne monstruoznog klana“ o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka. „Novak otpevao Bože pravde i otputovao u Tokio“, o odlasku tenisera Novaka Djokovića na Olimpijske igre.

POLITIKA – Centralna tema na naslovnoj strani „Erdogan u ofanzivi za nezavisno Kosovo“. Od privrednih tema izdvojeno „Rast cena čelika i bakra dobar za srpski izvoz“. O rigoroznim uslovima za izveštavanje sa najvećeg sportskog dogadjaja: „Olimpijske igre bez granica“.

SRPSKI TELEGRAF – U tekstu „Političar tipovao biznismene Nevolji“ list piše o kriminalnoj grupi Beljka Belivuka.

NOVA – U tekstu: „Vučić i Vulin kao lešinari“ list piše o objavljivanju fotografija žrtava za koje se sumnjiči klan Veljka Belivuka. „Granica za kovid zone 1.000 zraženih dnevno“ o korona virusu u Srbiji, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.