Naslovne strane za sredu, 24. mart 2021. godine

 Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o tvrdnji glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao glumac Branislav Lečić, krivičnim prijavama koje je podneo predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas, izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o epidemiji, godišnjici napada NATO na SRJ.

ALO – O optužbama da je glumac Branislav Lečić počinio silovanje „Lečić hoće na poligraf!“. List piše o najavama aktivnosti Poreske policije „Počinje kontrola tajnih računa!“.

BLIC – „Znaš li ti ko sam ja?“, o snimku razgovora Branislava Lečića s glumicom Danijelom Štajnfeld, koja tvrdi da je silovao. „Počinje operacija Katar 2022.“ – pred utakmicu reprezentacije Srbije protiv Irske.

VEČERNJE NOVOSTI – „Djilas pokušava da ućutka ‘Novosti'“ o krivičnim prijavama koje je podneo predsednik Stranke slobode i pravde. „Lečić čeka poziv za saslušanje“ o tvrdnjama Danijele Štajnfeld da je silovao Branislav Lečić.

DANAS – „Zašto Vučić ‘naduvava’ uvodjenje karantina“ – povodom izjave predsednika Srbije da bi u tom slučaju privreda Srbije gubila po 190 miliona evra dnevno. Saradnica INEP-a Marija Gnjatović: „Imunitet se kod vakcinisanih ne stvara podjednako brzo“.

INFORMER – O tvrdnjama Danijele Štajnfeld „Lečić je silovao još žena“. „Otvaraju se bašte kafića?!“, o očekivanjima od današnje sednice Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa.

KURIR – „Kokeza“, naslov teksta o poreklu bogatstva doskorašnjeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze. „Leka nije kriv“, o optužbama za silovanje glumca Branislava Lečića.

POLITIKA – Povodom 22. godišnjice početka napada na SRJ: „Herojska odbrana od NATO agresije“, a na naslovnoj strani piše i da je u Srbiji „Kovid-19 za dan odneo 36 života“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o tragičnom slučaju uglednog advokata i funkcionera „Istina o smrti Vladimira Cvijana“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.