U trendu

Naslovne strane za sredu, 26. maj 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu pišu o izboru Vladana Djokića za rektora Univerziteta u Beogradu, vakcinama protiv korona virusa, predstojećoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke, kao i o dešavanjima u Fudbalskom savezu Srbije.

ALO – „U Sloveniji palo 60 Zvicerovih ljudi“, o hapšenju navodnih članova kavačkog kriminalnog klana.

BLIC – Pod naslovom „Kada ističe rok mojoj vakcini“ list istražuje da li će i kada gradjani morati da prime treću dozu vakcine protiv korona virusa. „Ivanka nije prošla, Djokić je novi rektor“, o izborima na Univerzitetu u Beogadu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Luda kuća u kući fudbala“, o smenama u Fudbalskom savezu Srbije. Pod naslovom „Na skeneru ministarstva svaka smrt od korone“ o formiranju Radne grupe Ministarstva zdravlja za analizu smrtnih slučajeva tokom epidemije kovida-19.

DANAS – O subotnjem Glavnom odboru SNS u tekstu „Članstvo pozvano da ‘u što većem broju podrži’ predsednika“. „Tamo gde su naprednjaci izgubili rezultatom 11:0“, o tome kako su liste vladajuće stranke „propale“ na izborima u dve mesne zajednice u vojvodjanskoj opštini Sečanj.

INFORMER – „Krivokapić sa mafijom švercuje cigarete“, o optužbama koje je jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević izneo na račun premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića.

KURIR – Pod naslovom „Pljačka naroda“ list piše da je Ministarstvo prosvete za zakup službenih automobila izdvojilo 340.000 evra.

POLITIKA – U tekstu „Od koga vojska SAD brani Evropu“ list piše da su američki vojnici zbog velike vežbe prisutni na prostoru celog Balkana, osim u centralnoj Srbiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.