Naslovne strane za sredu, 4. novembar 2020. godine

Beogradski listovi danas na naslovnim stranama pišu o terorističkom napadu u Beču, epidemiji korona virusa, predsedničkim izborima u Americi i o drugim temama.

ALO – List tvrdi da je „Terorista iz Beča obučavan u kampu OVK“.

BLIC – „Jutka mora u zatvor“, o konačnoj presudi bivšem predsedniku Opštine Brus Milutinu Jeličiću zbog polnog uznemiravanja. „Najavio pokolj na internetu, pa krenuo da ubija“, o terorističkom napadu u Beču.

VEČERNJE NOVOSTI – „Teško je kad ne smeš da zagrliš svoje dete“, reportaža iz Infektivne klinike. “ ‘Eksperti’ izbacuju nas Srbe iz vlade“ – izjava jednog od lidera Demokratskog fonta Milana Kneževića.

DANAS – „U toku velika rasprodaja Grada Beograda“, o prodaji gradske imovine. „Brojanje glasova u Americi može trajati danima“, o noćašnjim izborima za predsednika.

INFORMER – List piše o najvećem broju registrovanih slučajevima infekcije korona virusom u Srbiji od početka pandemije pod naslovom „Korona crni rekord, 1.878 zaraženih“.

KURIR – Pod naslovom „Klade se na Bajdena, mole Boga da pobedi Tramp“ o stavu srpskih političara povodom američkih predsedničkih izbora.

POLITIKA – „Albanski terorista sejao smrt u Beču“, piše list. „Čak 1.878 obolelih u jednom danu“, o stanju epidemije korona virusa u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da je „Albanac iz Makedonije ubijao nedužne po Beču“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.