U trendu

Naslovne strane za sredu, 8. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o ustoličenju mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija i prenose njegove izjave, kao i o epidemiološkoj situaciji u Srbiji i drugim temama.

ALO – „Mladi u bolnicama zamenili stare“, list piše o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

BLIC – „Silom vere smo prošli iskušenje na Cetinju“, izjava novog mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija. „Kari na klupi orlova umesto Kokoškova“, o smeni na mestu selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – „Milo je kriv za nemire“, izjava novog mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija. „Vakcine ‘čuvaju’ mesta u bolnicama“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

DANAS – „Simo Spasić ‘imun’ na krivično delo proganjanja“, o bivšem predsedniku Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora Kosova i Metohije Simi Spasiću koji je pretio novinarima. „‘Kliše’ uvod u Vučićevu kampanju za predsednika“, o novom propagandnom spotu Srpske napredne stranke.

INFORMER – O očekivanju novih mera u cilju suzbijanja epidemije korona virusa „U kafane i bioskope samo vakcinisani“. „Korona horor“, o pogoršanju epidemiološke situacije u Srbiji.

KURIR – „Joanikije: Djukanović treba da snosi posledice za ono što je učinio“, list prenosi izjavu mitropolita crnogorsko primorskog Joanikija o protestima na njegovom ustoličenju.

POLITIKA – „Pouzdali smo se u Boga i ljude koje savesno rade svoj posao“, izjava novog mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija. „Tek svaki 20. pacijent preživi respirator“, o zarazi korona virusom.

SRPSKI TELEGRAF – „Sve o kovid propusnicama u Srbiji“, list piše o očekivanim novim merama za suzbijanje epidemije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.