U trendu

Naslovne strane za subotu, 10. april 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama vikend izdanja najviše pišu o produženju pritvora vlasnika škole glume kog su učenice prijavile za silovanje, o sahrani pevača Predraga Živkovića Tozovca, o padu broja inficiranih korona virusom i mogućem ublažavanju protivpandemijskih mera.

ALO – „Japanski gigant stiže u Srbiju“, o kompaniji Nidek, koja će graditi fabriku motora i razvojni centar u Novom Sadu. Reportaža iz crvene zone kovid-bolnice: „Izmedju života i smrti“.

BLIC – Pod naslovom „Slučaj Aleksić“, list u podnaslovu navodi da je vlasniku škole glume „produžen pritvor još mesec dana“. O sahrani pevača Predraga Živkovića Tozovca: „Tozovac Ispraćen uz ‘Violino ne sviraj'“. O smanjenju broja inficiranih korona virusom u Srbiji: „Tračak nade za leto bez korone“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Država ispituje gradnju Lešijevog mauzoleja“, prenosi list. „Tri korona do obavezne vakcinacije“, o odluci Evropskog suda u Srbiji.

DANAS – List piše da je „Srbija prva u Evropi po smrtnosti od zagadjenja“. Pozivajući se na svoje izvore, list piše da je „vrh policije odlučio da se članu Belivukovog klana vrati vozilo“.

INFORMER – „Istražiću sve tajne račune“, direktor Uprave za sprečavanje pranja novca kaže da se „ne plaši“ krivičnih prijava lidera SSP-a Dragana Djilasa. „Tržni centri se otvaraju, djaci ponovi kreću u škole“ najavljuje dalje popuštanje protivepidemioloških mera.

KURIR – List piše „Seks skandal trese FDU“ navodeći da je pet studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti optužilo Nenada Prokića, redovnog profesora na tom fakultetu, za seksualno uznemiravanje. „Umro princ Filip“ – o smrti člana britanske kraljevske porodice.

POLITIKA – O odluci Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa „Blaže mere moguće od ponedeljka“. O probnom završnom testu iz matematike za učenike srednjih škola: „Geometrija najveća muka na probnom testu iz matematike“.

SRPSKI TELEGRAF – „Tozovac ispraćen uz ‘Ljubavi moja tugo'“, piše list. Na naslovnoj strani je najavljen i tekst o tajnim operacijama rasformirane jedinice Crvenih beretki.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.