U trendu

Naslovne strane za subotu, 27. mart 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 27. mart pišu o saslušanju glumca i političara Branislava Lečića koga je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, o smrti političarai advokata Vladimira Cvijana, o vakcinama protiv korona virusa i o drugim političkim i društvenim temama.

ALO – U „Srbiji od Evrope stigao ultimatum: Odmah okrenite ledja Rusiji i Kini“, ministri komentarišu izveštaj Evropskog parlamenta. „Pala gradjevinska mafija: Uhapšen Danilo Bašić“, povodom hapšenja bivšeg predsednika beogradske opštine Palilula.

BLIC – O zločinima za koje se tereti grupa Veljka Belivuka list piše pod naslovom „Kako je grupa Velje Nevolje namamila i svirepo ubila Miljana Ljepoju“. O slučaju glumca Branislava Lečića i optužbama koje je protiv njega iznela glumica Danijela Štajnfeld „Lečić saslušan u policiji“.

VEČERNJE NOVOSTI – Izjavu predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića o dugovima za dnevnice list prenosi pod naslovom „Poslanici da zatvore papire ili da plate“. „Negirao da je silovao Danijelu“, povodom iskaza koji je Branislav Lečić dao u policiji. O Zakonu o istopolnim zajednicama „Primedbe SPC nisu ni razmatrali“.

DANAS – Predsednik Advokatske komore Srbije Viktor Gostiljac govori o lažnoj umrlici Vladimira Cvijana na mreži Tviter „Očekujem i tvit da sam ‘likvidirao’ Cvijana“. O istrazi povodom navoda o silovanju „Lečić u policiji ispričao ‘svoju istinu'“.

INFORMER – „Piksi na Ronalda“, uoči utakmice reprezentacija Srbije i Portugalije. Specijalno izdanje „Nekažnjeni NATO zločini“, povodom godišnjice bombardovanja. List navodi i da nadležne institucije proširuju istragu o računima lidera SSP-a Dragana Djilasa.

KURIR – „Čuvar ukrao Titove stvari vredne tri miliona evra“, kradja u Muzeju Jugoslavije. List podseća na herojsku pogibiju pilota Milenka Pavlovića u vreme NATO bombardovanja SRJ.

POLITIKA – O izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Ogoljene laži u izveštaju Evropskog parlamenta“. Pod naslovom „I vakcinisani mogu da se zaraze koronom“ list piše o efektima vakcina protiv korona virusa.

SRPSKI TELEGRAF – List navodi da „Srbija kupuje kineski S-300“, prenosi poruke sa društvenih mreža Danijela Štajnfeld, kao i o istrazi protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.