U trendu

Naslovne strane za utorak, 13. april 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o situaciji sa epidemijom korona virusa i o vakcinisanju u Srbiji, o protestu „Ekološki ustanak“ i o drugim političkim i društvenim temama.

ALO – O popuštanju mera protiv epidemije korona virusa list piše: „Srbi željni šopinga i pokretnih stepenica“.

BLIC – List piše da je srpski naučnik iz San Dijega Miloš Babić „razotkrio sve laži o koroni, vakcini…“. List ocenjuje da je pravilnik Filozofskog fakulteta u Novom Sadu užasan, žrtvama daje samo šest meseci za prijavu seksualnog nasilja.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da su zbog problema sa platama „naučnici tužili državu“. U članku pod naslovom „Ni posle 22 godine NATO se ne stidi“ list piše o 22. godšnjici raketiranja voza u Grdelici. O tome da je fudbalski savez suočen sa dokazima o nameštanju utamica u tekstu pod naslovom: „Iz UEFA nam otvorili oči“.

DANAS – Premijerki Ani Brnabić koja na nacionalnoj frekvenciji brani stranačkog šefa od „patološke mržnje“ i „neslobode medija“, posvećen je naslov „Kako je premijerka postala ekspert za naslovne ‘Danasa’?“. Povodom oštrih reakcija vlade nakon Ekološkog ustanka – „Aleksandar Jovanović: Vlast se plaši da ćemo napraviti stranku“.

INFORMER – O situaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji „Ljudi, svi na vakcinaciju“.

KURIR – U tekstu „Krimi-veze“ list piše o navodima o povezanosti estradnih ličnosti sa pripadnicima klana uhapšenog Veljka Belivuka.

POLITIKA- Ambasador Srbije u SAD Marko Djurić kaže „Kurti preti odmazdom u hibridnim formama“. List piše da godinu dana pre predsedničkih izbora „opozicija traži kandidata medju poznatim ličnostima“.

SRPSKI TELEGRAF – „Lečić optužen za silovanje, kao u filmu pre 18 godina“, list piše o optužbama protiv glumca Branislava Lečića za silovanje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.