Naslovne strane za utorak, 16. mart 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za utorak, 16. mart 2021. godine najviše pišu o situaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji, rezultatima lokalnih izbora u Crnoj Gori, problemima u organizaciji onlajn nastave i o drugim temama.

ALO – List prenosi pozive i upozorenja pedijatara da se vakcinacija dece protiv morbila ne sme odlagati „Preti nam epidemija malih boginja“. O kriminalnim istragama „Udar na carinsku mafiju“.

BLIC – „Vakcinisane pustiti da žive normalno“, o zahtevima gradjana u vezi popuštanja mera za suzbijanje epidemije korona virusa za one koji su primili vakcine. List piše o problemima u organizovanju nastave u skladu sa epidemijskim merama „Bez onlajn ocena prazne se sve škole“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Od Hrvata 3 note za 3 meseca“, list piše o diplomatskim merama koje je Hrvatska upotrebila protiv Srbije. „‘Brisel’ mora da se ispuni“, o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa specijalnim izaslanikom Stejt dipartmenta za zapadni Balkan Metjuom Palmerom.

DANAS – „Milov pad je nada za srpsku opoziciju“, list piše o lokalnim izborima u Crnoj Gori. „Odlazak bubnjara koji je srušio Miloševića“, o smrti Dragoljuba Djuričića, koji je bio jedan od simbola borbe za demokratiju u Srbiji. List piše o najavama za slobodno putovanje onih koji su primili vakcinu protiv korona virusa „Potvrde o vakcinama za EU tek od juna“.

INFORMER – „Otvoriti sve, ali samo za vakcinisane“, kaže član Kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv korona virusa Žarko Ranković.

KURIR – Pod naslovom „Vakcinisani VS nevakcinisani“, list piše da u javnosti postoji podela oko toga da li treba da važe ista pravila i protivepidemijske mere za sve.

POLITIKA – List prenosi intervju sa potpredsednicom Vlade Srbije Zoranom Mihajlović „Prisluškivanje je pokušaj državnog udara“. „Vikend zaključavanje nije dalo rezultate“, o situaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – O kriminalnim istragama list piše pod naslovom „Šef iz MUP gradi vilu od 700.000 evra“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.