Naslovne strane za utorak, 25. avgust 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o početku školske godine, mogućnostima za sastav nove Vlade, novim merama u borbi protiv korona virusa i o drugim temama.

ALO – List piše o početku školske godine „Evo kako će izgledati nastava u doba korone“.

BLIC – O najavi pojedinih roditelja da njihova deca neće nositi maske, pod naslovom „Zastrašuju nastavnike i zovu na bojkot maski u školama“. Izjavu ministra prosvete Mladena Šarčevića list prenosi pod naslovom „Ukor za djake koji ne poštuju mere“.

VEČERNJE NOVOSTI – O mogućnosti za sastav nove Vlade i predsednika Skupštine pod naslovom „Nedimović vicepremijer, Marija vodi Skupštinu“. O najavi epidemiologa Branislava Tiodorovića o merama karantina „Ko se vraća sa mora ide u karantin“.

DANAS – O navodima potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić „Telekom dao 38 miliona evra za Kurir“. Intervju sa kandidatom za predsednika Demokratske stranke Branislavom Lečićem „Opozicija ne nudi rešenje, a vlast drže najgori“.

INFORMER – List u tekstu „Preti sudar gripa i korone“ piše o potrebi vakcinacije u vreme epidemije korona virusa.

KURIR – Epidemiolog Branislav Tiodorović o merama za sprečavanje širenja epidemije korona virusa „Maske ćemo nositi bar do proleća“. O troškovima za prevodjenje u Ministarstvu gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture „Spik ingliš“.

POLITIKA – List piše „Da li će bitka za Kosovo biti i bitka za Srbiju“. „Železnička preduzeća napravila gubitak od oko 100 miliona evra“, piše list. O novoj školskoj godini „Da li treba odložiti početak školske godine“.

SRPSKI TELEGRAF – O vakcinaciji povodom epidemije korona virusa „Protiv korone će biti vakcinisana samo deca sa hroničnim bolestima“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.