Obama, Buš i Klinton spremni javno da budu vakcinisani protiv korona virusa

Bivši američki predsednici Barak Obama (Barack), Džordž Buš (George Bush) i Bil Klinton (Bill Clinton) izrazili su spremnost da budu javno vakcinisani protiv korona virusa kako bi ohrabrili gradjane da prime vakcinu.

Obama (59) je rekao da ima „potpuno poverenje“ u sanitarne nadležne organe, u kojima se nalazi imunolog Entoni Fauči (Anthony Fauci), naučnik veoma cenjen u SAD.

„Ako mi Entoni Fauči bude rekao da je vakcina bezbedna i da može da štiti od korona virusa, neću oklevati da je dobijem“, rekao je Obama i dodao da je spreman da primi vakcinu pred kamerama kako bi gradjani mogli da vide da veruje nauci.

Neimenovi predstavnik za medije Džordža Buša rekao je da je bivši predsednik koji ima 74 godine takodje voljan da promoviše vakcinu protiv korona virusa.

Tako je reagovao i neimenovani portparol Bila Klintona koji je rekao da je bivši predsednik koji kao Buš ima 74 godine, takodje spreman da bude vakcinisan pred kamerama kako bi ohrabrio Amerikance da prime vakcinu.

Mediji su danas pozvali novoizabranog predsednika Džozefa Bajdena (Joseph Biden) (78) i buduću potpredsednicu Kamalu Haris (Harris) (56) da uživo na televiziji prime vakcinu protiv korona virusa kako bi uvereli one koji sumnjaju u vakcinu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.