U trendu

Pevači, glumci, sportisti: Mnogo poznatih ličnosti u Srbiji obolelo od korone (foto)

U Srbiji je do danas registrovano 17.076 osoba zaraženih kovidom-19, a među njima ima i sve više poznatih ličnosti. Ovo su samo neki od poznatih koje epidemija nije zaobišla.

Džez pevačica Lena Kovačević objavila je da je u bolnici sa simptomima koronavirusa. U istoj objavi rekla je da nije bila u kontaktu sa zaraženima, i da joj je prvi test bio negativan, tako da čeka potvrdu rezultata drugim testom.

Glumac Svetislav Bule Goncić objavio je da je pozitivan na koronavirus, i objasnio je da je od simptoma imao jedino povišenu temperaturu.

„Pazio sam i pridržavao se svih mera, ali džabe. Nažalost, korona je opasan virus i moramo svi da se čuvamo. Kod mene se samo javila temperatura. Najviše sam se plašio da ne zarazim ljude s kojima sam bio kontaktu i svoju porodicu. Na sreću, oni nemaju nikakve simptome. Puna je bolnica, ali, srećom, oni su dobro organizovani. Ljudi se trude da nam pomognu i budu na raspolaganju ceo dan i noć“, poručio je Goncić.

Pevačica Ilda Šaulić takođe je rekla javnosti da je pozitivna na koronavirus, istovremeno objavivši da je i u drugom stanju.

Poznata pevačica Milica Todorović potvrdila je za „Blic“ da je pozitivna na koronavirus, malo nakon što je objavljeno da je i njena drugarica i koleginica Slavica Ćukteraš zaražena.

Pevačica grupe Trik FX Natalija Ibraimov otkrila je da su i ona i njen suprug Sani pozitivni na koronavirus.

Pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, takođe je zaražen i prema navodima medija, stanje mu je ozbiljno.

Mediji navode da su svi članovi benda Lexington zaraženi, nakon što je njihov pevač Bojan Vasković preležao virus u prvom talasu.

Gitarista Miloš Vuksanović, basista Dragoljub Stević, bubnjar Dejan Kostić i klavijaturista Darko Jovanović proveli su dve nedelje u kućnoj izolaciji, a mediji pišu da niko od njih nije imao ozbiljnije simptome.

Među zaraženima je bilo i nekoliko sportista. Novak Đoković i Viktor Troicki zaraženi su tokom trajanja Adria Tura, koronu je imao i košarkaš Nikola Jokić, odbojkaši Bata Atanasijecić, Marko Podraščanin, Neven Majstorović i drugi, selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.