U trendu

Preminuo poznati glumac u 41. godini: Mesecima se borio sa koronom (foto)

Glumac Nik Kordero preminuo je od posledica koronavirusa posle više od tri meseca borbe sa opakim virusom. Imao je samo 41 godinu.

Nikova supruga, Amanda Klots, objavila je u nedelju da je zvezda Brodveja preminuo u bolnici u kojoj je primljen pre 95 dana nakon što se zarazio kovidom-19.

„Bog sada ima još jednog anđela na nebu. Moj voljeni suprug preminuo je ovog jutra. Bio je okružen ljubavlju porodice, koji su ga uz pesmu i molitve ispratili sa ovo sveta“, napisala je Amanda na Instagramu i dodala: „Još uvek sam u neverici i bol osećam svuda. Srce mi je slomljeno i ne mogu da zamislim naše živote bez njega“.

Nik i Amanda imali su jednogodišnjeg sina Elvisa.

Tokom boravka u bolnici, Amanda je redovno obaveštavala javnost o Nikovom stanju, koje se pogoršavalo s vremeno, te je Kordero imao infekcije oba plućna krila, amputirana mu je noga zbog problema sa zgrušavanjem krvi, a zbog mišićne atrofije je i drastično smršao.

„Nik je unosio toliko svetlosti. Bio je prijatelj sa svima, voleo je da sluša, pomogne i naročito razgovara. Bio je neverovatan glumac i muzičar. Voleo je svoju porodicu i ulogu oca i muža. Elvisu i meni će nedostajati šta god da radimo, svakog dana“, stoji u emotivnoj oproštajnoj poruci Korderove supruge.

Glumac je najpoznatiji po ulogama u brodvejskim predstavama, bio je nominovan za nagradu Toni za ulogu u mjuziklu Meci iznad Brodveja, dok je televizijska publika mogla da ga vidi u serijama Zakon i red i Plava krv.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.