U trendu

Najbolji recept ikada protiv opadanja kose: Potreban je 1 sastojak i biće nikad jača

U potrazi ste za preparatom koji će rešiti vaš problem proređene kose? Na pravo ste mestu! Ruski narodni lek protiv opadanja kose je spas iz prirode!

Kod velikog broja muškaraca problem opadanja kose, obično pokreće pitanje muškosti. S druge strane, kod žena, dovodi u pitanju njihovu privlačnost.

Kosa se kroz istoriju većine kultura smatrala simbolom jačine i snage. Obzirom da njen gubitak može prouzrokovati velike promene u izgledu, nije iznenađujuće da se pojavljuju zabrinjavajuća pitanja.

Da li ću izgledati starije nego što zapravo imam godina? Možda će mi se ljudi podsmevati zbog mog nedostatka? Hoću li i dalje biti privlačan/na suprotnom polu? Sve ove brige koje vas tište mogu rezultirati osećajem panike i straha zbog gubitka kose.

Ruska lekarka Tatjana Viktorovna Konovalova je sastavila recept i vrlo brzo nakon što je ustanovljeno da daje fantastične rezultate, počeo se koristiti svuda u svetu.

Ono što ga čini tako posebnim, je to što je ovaj ruski narodni lek protiv opadanja kose, sastavljen samo od jednog sastojka.

Možda vam zvuči neverovatno, ali zaista je tako.

Samo jedna namirnica koju, sigurni smo, da svi imate u svojoj kuhinji, rešiće problem koji vas dugo godina muči.
Ova maska regeneriše strukturu korena kose i zaustavlja opadanje, a da biste je napravili potrebna vam je samo jedna namirnica – šargarepa!

Kao sjajan izvor vitamina beta karotena i vitamina A, šargarepa daje ne samo dobar vid, već i utiče na zdravlje vlasišta koje je esencijalno za zdravu kosu.

Hranljive materije koje šargarepa sadrži mogu poboljšati zdravlje kose, noktiju i kože. Pored toga, šargarepa pomaže i u detoksikaciji celog organizma pa i temena – i stvaranju novih ćelija.

Priprema je takođe vrlo jednostavna:

Skroz sitno narendajte nekoliko svežih šargarepi i utrljajte to u koren kose.

Ostavite da deluje minimum 15 minuta, a zatim dobro isperite na uobičajen način.

Na početku, masku nanosite uvek pre pranja kose najmanje 5 puta za redom.

Kada vam kosa ojača, dovoljno je nanositi rendanu šargarepu jednom mesečno, a prvi rezultati videće se već nakon nekoliko tretmana!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.