U trendu

Zadovoljni sobom?

Ključ za zadovostvo sobom leži u ostvarivanju sopstvenih potencijala. To nije samo vrhunski izaov već i obaveza svakog muškarca. Zbog toga je dobro raditi na sebi u svakom smislu. Nikada se ne treba pitati „da li ovo zaista mogu“, već se treba hrabro upustiti u borbu sa metom koja nas privlači u datom trenutku. Ono u šta bi svi trebalo da verujemo jeste da sve ono što radimo možemo jače, brže, bolje i kvalitetnije; i da se nikad ne zadovoljavamo postojećim. Na hiljade primera se potvrdilo da se, uz volju i spremnost za rad, ciljevi, pre ili kasnije, ostvaruju.
Naš organizam pamti sve ono što u njega investiramo. Temeljno treniranje u teretani, uz dobru ishranu i što zdraviju koncepciju života, uvek daje rezultate, a kombinacija sa različitim sportovima, svakako je savršen izbor. Idelane kombinacije su teretana i plivanje (barem dva puta nedeljno), zatim tenis, trčanje, čak i ekipni sportovi. Najvažnije je to što ćete na taj način unaprediti i svoj trening u teretani. Sigurno je da će rezultati biti mnogo bolji pošto ste ojačali opšte stanje organizma. O kondiciji da i ne govorimo. Takođe, kombinovanjem sa drugim sportovima, nećete ući u fazu prezasićenja, koja se ponekad dogodi i najupornijima od nas.
Svakoga dana morate naći dovoljno vremena, u okviru treninga ili mimo njega, za izvođenje sklekova, trbušnjaka i zgibova. To su vežbe koje će vam na najbolji način pokazati dokle ste u treningu stigli i na čemu još treba da radite. O njihovom blagotvornom dejstvu suvišno je dalje govoriti. Kada završite sa njima, vaše telo je potpuno zagrejano i spremno za naporan, efektan trening. Kombinacija sportskih i fizičkih aktivnosti ima veliki učinak na ono što obično nazivamo mišićnom definicijom, a temeljno pojačava našu izdržljivost i snagu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.