Revolucionarno otkriće: dete liči na prvog s kojim je žena spavala!

„Žene, oprez: prva sperma vam određuje potomstvo, misli ruski naučnik Aleksandr Grigorevič!

Naime, PRVA SPERMA koja je u vas dospela, prenela je ključne informacije vašeg defloratora i možete kasnije spavati sa bataljonom, ali na potomstvo će se preneti niz osobina tog prvog, pa čak i fizički izgled.

Foto: elementus/Pixabay.com

Tako kaze nauka, drage žene….

Prva sperma koja je dospela u vas nosi neizbrisiv genetsku kod i ma koliko muškaraca imali kasnije, onaj vaš PRA GREH uvek će da se vidi na vašoj deci….

Ako je vaš prvi pre 10 godina imao plave oči – velika je verovatnoća da i dete ima plave oči, iako i vi i suprug imate tamne.

A muškarci da se paze i žene samo nevine.

Ako žena nije nevina – dete može da liči na nekog drugog.

Tako kaže nauka, po Aleksandry Grigorjevičy…“ (BLAJBI)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

 

Pogledajte komentare (6)

6 komentara

 • Louis Krstic

  Pročitao sam napis o Telegoniji, kako je pomenuo Miroslav i evo komentara. Objašnjavanje Duše, kao postojanje muške i ženske je još veća besmislica budući da mi kao Duša nemamo pol. Mi kao Duša inkarniramo i u muškom i u ženskom telu. Sa druge strane, objašnjavanje prenošenja genetičkih svojstava crnih i belih ovaca na osnovu korišćene reči „gledati“ u drugo stado i naslediti njegove karakteristike ovde je pogrešno shvaćeno. Jer, gledati u tom vremenu, i ne samo u tom vremenu, značilo je pariti se, odnosno imati seksualne odnose… Pa ipak predbračno suzdržavanje od seksualnih odnosa je korisno iz drugog razloga. Trudnoća koja nije planirana i nije željena donese životnu težinu i verovatno dete pre nego što su mladi spremni da ponesu teret odgajanja potomstva… Ako je primer iznošen sa zebrama uistinu tačan onda sigurno postoji neko prizemnije objašnjenje…

 • Goran

  Poznajući dovoljno genetiku, ovo je neviđena glupost…

 • Pera Supergenije

  blajbi u elementu. Nego koji je ovaj Aleksandr Grigorijevič? Da nije možda predsjednik Belorusije Lukašenko?

 • Jelena

  Ma kakve su ovo gluposti? Genetski kod deteta nose samo majka (jajna celija) i otac (spermatozoid) koji se spoje i nastane zigot (buduce dete). Sva ostala sperma je uginula i napustila genitalni sistem zene, pa i menstruacija koja dodje svakog meseca odnese celu sluzokozu materice. Meni stvarno, kao lekaru, nisu jasni ljudi koji ovo pisu i koji u ovo veruju. Stvarno sam zatecena kakve gluposti se sve pisu po ovom internetu…

 • Miroslav

  Ovo je apsolutno tačno. Za to su znali i naši pradedovi. Neznam zašto se prikriva. Ukucajte na internetu TELEGONIJA tamo sve lepo piše.

 • Vera

  nebuloze…..

Ostavite komentar