U trendu

Najjednostavnije: 500 žena otkrilo – Ove poze ih najčešće dovode do vrhunca

Kako bi ženu doveli do orgazma ne trebate da budete kreativni ni da naučite Kama Sutru napamet. Prema jednom istraživanju u kojem je ispitano 500 žena o pozama koje ih najčešće dovode do orgazma, otkriveno je da su najbolje poze one s kojima ste verovatno dobro upoznati.

Top tri pozicije su kaubojka ili žena gore (35%), pseća poza (25%) i misionarska poza kada je muškarac gore (23%). Poze kao obrnuta kaubojka (žena koja je gore, okrenuta leđima) i spooning (kašika) nisu osvojile puno glasova (5%).

Ove tri pozicije su uobičajene, ali ipak ženama one pružaju najveći užitak.

1. Kaubojka

Ova poza uspeva zato što žena ima kontrolu i određuje tempo koji joj odgovara. Ova poza pomaže stimulaciju prednje stenke vagine koja je najosjetljivija. Ovu pozu vole i muškarci jer tako najbolje vide svoju partnerku.

2. Pseća poza

Penetracija sa zadnje strane omogućuje da vrh penisa dotakne vrat maternice (cerviks) koji je prožet nervnim završecima što ženu dovodi do lakšeg postizanja orgazma.

3. Misionarska poza

Ova poza omogućuje najviše intimnosti između vas i vašeg partnera. Možete se gledati u oči i ostvariti maksimalan kontakt kože o kožu. Osim toga, ona će uživati u trenju  o njezin klitoris.

Napišite komentar