Orgazmička „meditacija“ – novi trend (video, foto)

„Orgazmička meditacija mogla bi, uskoro, postati popularnija od joge.

Žene sa Zapada spremne su da debelo plate da im nepoznati muškarci stimulišu klitoris.

Mnogi su uvereni da je reč o masturbaciji, a ne meditaciji, ali žene koje su to iskusile kažu da im je orgazmička meditacija promenila život.

Muškarci i žene odlaze na spoj na slepo, koji završava tako što potpuni stranac, u grupi s drugim potpunim stranicima, stimuliše nekoj ženi klitoris.

Ta “meditacija” traje najmanje 15 minuta, a krajnji cilj je postizanje orgazma. Žene su spremne da plate i do 175 funti (koliko jedan sat ovakve meditacije košta u Britaniji) kako bi im potpuni stranac trljao vaginu.

Da li biste otisli na orgazmičku meditaciju?

Da li biste dopustili partnerki da ode na tu meditaciju, ovaj masturbaciju?“ (Guede)

Napišite i Vi šta mislite o ovom novom trendu na Forumu Krstarice…

3 komentara
  1. Anonimni

    Engleski debilizam.

  2. Nataša Gajić

    „blajburg“- pitajte sigurno

  3. Viktor Rotmiler

    Mislim da je orgazmicka meditacija,sjajna za psihicko praznjenje,i da veoma povoljno deluje,na celokupan organizam.Uveren sam,da taj nacin psihickog i fizickog opustanja,treba sto pre organizovati i kod nas,u Srbiji.Naravno, za pocetak,trebalo bi poceti sa organizovanjem specijalnih agencija,sa sedistem u Beogradu,dok ta vrsta meditacije,ne zauzme tokom vremena, mesto u nasoj javnosti,koje zasluzuje.Zena zaista,moze biti potpuno opustena,samo kada bi joj nezno i strucno,masiranje Vagine i Klitorisa, vrsio potpuno nepoznat muskarac.Jer samo tako,postize se totalna fizicka opustenost i skoncentrisanost,na sam Orgazam,kojii dolazi,na kraju seanse strucnog nadrazivanja.

Napišite komentar