najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Seks nije lek!

Ko u krevet odlazi pod teretom briga, sa glavom punom nezavršenih poslova, uz višak popijenih čašica kojima je hteo sve da izbriše, neka se ne nada zvezdanim seksualnim trenucima.

Nekada je važilo da je “žena odmor ratnika”, ali danas muškarac, ubrzan do stanja pucanja, sa glavom punom nezavršenih poslova i stresova, sve teže uspeva da bude neumoran i neumeren vitez u postelji. Izdaje ga “oružje” – što bi se reklo.

Kada muškarac shvati da mu je seksualna moć okrnjena, najčešće zariva glavu u pesak poput noja. Znači, ništa ne preduzima, a to ga samo udaljava od partnerke. Samopouzdanje pada, jer je teško izaći iz začaranog kruga briga, alkohola, posla, stresova i definisati problem. Najteže je zamisliti sebe u ordinaciji lekara kome objašnjava kako “popušta u krevetu”. Muškarci koji redovno odlaze na posao i imaju sređen život strahuju kako će se “to” dogoditi jednog dana i njima.

Preporučuje se da ne čekate takav trenutak pitajući se kada će se to dogoditi, već da bez odlaganja izdvojite malo vremena i posvetite ga kontroli opšteg zdravlja. Tu je ključ – dobro opšte zdravlje ima veliki uticaj na mušku seksualnost, ali o tome treba misliti pre nego što epizode neuspeha počnu da se ponavljaju.

Muškarci koji su već u mladim danima morali lekaru zbog visokog krvnog pritiska, šećerne bolesti ili nekog oboljenja srca imaju velikih izgleda da u starosti budu suočeni sa impotencijom. Međutim, oni koji brinu o svom opštem zdravstvenom stanju tako što održavaju dobru kondiciju dovoljnim kretanjem ili izabranom fizičkom aktivnošću i vode računa o tome šta jedu i piju neće imati problema ni da u poznim godinama uživaju u adekvatnom ženskom društvu – i to bez pomoći hemijske čudotvorke poznatije pod popularnim imenom vijagra.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike