najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Žene mogu bez seksa, ali bez ovoga – nikako!

„Zvuči čudno na prvi pogled, ali ajde da malo razmislimo o tome.

Već više puta smo raspravljali o tome kako muškarci daleko više žele seks i češće osećaju potrebu za njim. Sve price o nervnim završecima u klitorisu i vagini, i o raznim vrstama ženskih orgazama, postaju besmislene kad je bilo kome sa imalo iskustva očigledno da muškarci žele seks hiljadu puta više nego žene.

Takođe je bitno da muškarac zadovoljenje nalazi samo kad ejakulira. Sav taj flert, zavođenje, predigra, maženje, ljubljenje – iz perspektive muškarca su najobičnije gluposti i gubljenje vremena jer njega najviše interesuje upravo tih nekoliko sekundi olakšanja.

Žena, međutim, može bez seksa neograničeno dugo i njoj to ne predstavlja toliki problem. Ono bez čega žena ne može – to je pažnja.

Za ženu je pažnja isto što i seks za muškarca.

Onog trenutka kad ti ženi poklonis pažnju, daš joj kompliment, lajkuješ sliku na Fejsu, to je za nju kao da je upravo imala seks.

Kad priđeš zeni i ona te odbije, to je kao da je upravo ‘svršila’. Svršila je, a da nije morala ni da te dotakne.

Kad imamo to u vidu, postaje jasno da su žene zapravo najsebičniji ljubavnici. Muškarac je sebičan ljubavnik ako samo gleda što pre da se isprazni bez mnogo maženja i težnje da zadovolji partnerku, a onda posle gubi interesovanje i samo gleda kako bi zbrisao.

Žene su još gore jer one i ne dotaknu muškarca, a dožive ‘orgazam’ (u vidu pažnje koja hrani njihov ego) i ne daju mu ništa zauzvrat.

Devojka kojoj se u toku večeri nabacuje nekoliko momaka, praktično ‘svrši’ svaki put kad primi pažnju i odbije nekog od njih, a da zauzvrat ne mora da uradi ništa.

Ukoliko, dakle, muškarac želi da dobije priliku da i on svrši, ignorisanje i nadrkan stav su pravi način.“ (Mickey Fine)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike