U trendu

Mikrotalasna rezonantna terapija

Kvantna medicina i mikrotalasna rezonantna terapija kao jedan njen deo – relativno su nove nauke u oblasti medicine.
Kvantna medicina
Kvantna medicina zasniva se na pristupu izlečenja čoveka (holistički pristup) uz pomoć savremenih tehničkih i tehnoloških rešenja.
Holistički pristup lečenju posmatra čovekov organizam i život kao splet energetskih oblika i vibracija koje stalno kruže telom i stalno se menjaju.
Kvantni pristup lečenju zasniva se na činjenici da je svaki živi organizam izvor elektromagnetnog zračenja. Prema tom učenju, zdravi delovi tela i zdravi organi šalju zdrave signale (talase, vibracije, frekvencije…), a bolesni delovi tela i bolesni organi šalju izobličene i nepravilne talase (signale).
Savremenim sredstvima, signali ili vibracije iz pojedinih delova tela mogu se registrovati i meriti (naprimer EKG, EEG …), a onda i korigovati i usmeravati nazad u bolesne delove tela. Na taj način se terapeutski deluje na organ. Ovakvi talasi, vibracije i signali u stvari stimulišu naše telo na samoizlečenje.
Slikovito rečeno, naš organizam kao da ima svoju apoteku pa onda po potrebi u nekim delovima tela proizvodi lekove i šalje ih u potrebnim količinama u bolesne delove (analgetike, antibiotike, diuretike…).
Organizam čoveka stalno pokušava da se leči i na bolna mesta i bolesti deluje na razne načine kako bi rešio problem još u početku, tj. pokušava samoizlečenje. Ukoliko organizam nije u mogućnosti da se sam izleči, potrebna mu je pomoć sa strane. Lečenje procesa možemo vršiti na razne načine: lekovima, akupunkturom, akupresurom, mikrotalasnom rezonantnom terapijom…
Mikrotalasna rezonantna terapija
Mikrotalasna rezonantna terapija ili skraćeno MRT zapravo je savremena tehnologija zasnovana na drevnom kineskom znanju akupunkturne stimulacije uz pomoć savremenih biofizičkih otkrića.
Jednostavnije rečeno, imamo generator milimetarskih talasa kojim delujemo na akupunkturne tačke i upućujemo "pozitivnu energiju" u bolna i bolesna mesta na našem telu.
Ova znanja i iskustva otkrila su novi smer u medicini i nove bezopasne, bezbolne i potpuno prirodne načine lečenja. Ustanovljeno je da ovakva terapija povoljno deluje na jačanje imunološkog sistema i lečenje u svim područjima medicine.
Rezultati
U svetu i kod nas mikrotalasnom rezonantnom terapijom postignuti su značajni rezultati u lečenju sledećih bolesti: alergija, aritmije, astma, bolesti bubrega, bronhitis, gastritis, glavobolja, gojaznost, dijabetes, emfizem, zapaljenje pluća, zatvor, zubobolja, impotencija, kašalj, lumbalni sindromi, migrene, miomi, nesanice, oboljenja jetre, sterilitet, stres, upale jajnika, fobije, hipertenzija, cervikalni sindrom, čir na dvanaestopalačnom crevu, čir na želucu i drugo. Postignuti su dobri rezultati i kod mnogih psihosomatskih oboljenja.
Mikrotalasna rezonantna terapija u svetu i kod nas
Kvantna medicina i mikrotalasna rezonantna terapija priznate su u svetu poslednjih dvadesetak godina i stalno se unapređuju.
U našoj zemlji mikrotalasna rezonantna terapija, kao grana medicine, zvanično je priznata, pa se neke metode već primenjuju u državnim i privatnim medicinskim ustanovama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)