Prestravićete se: Ovako izgledaju pluća pušača sa 30-godšnjim stažom (video)

Jedan od najčešćih izgovora pušača, kada im savetuju da ostave cigarete, je da će svejedno umreti i verovatno se nadaju da će bolesti povezane s cigaretama njih zaobići.

Snimak pluća jednog Kineza koji je pušio trideset godina mogla bi podstaći pušače da razmisle o prestanku pušenja, a bivše pušače da ustraju u svojoj odluci i nikada više ne kupe cigarete.

Doktor Čen Jingju iz kineskog grada Jangsua vodio je tim za transplantaciju organa 52-godišnjeg muškarca, a kada su na sto izvadili njegova pluća, malo je reći da su se iznenadili. Muškarac koji je pušio trideset godina od svojih pluća napravio je dimnjak, a taj užasni prizor trebalo bi da pogledaju svi mladi pušači.

Video crnih pluća već danima kruži internetom i mnogi su ga prozvali najboljom kampanjom protiv cigareta koju su ikada videli.

3 komentara
  1. Izzabela

    Ne samo da neutrališe duvanski dim, već takođe neutrališe grinje i prašinu, a, takođe preporučuje prečiščivač vazduha, ko ima u kućne ljubimce. Ujedno on je za celu porodicu. Ja zadovoljna

  2. Iva

    Da je imao Nobel Ambilife u prostoriji gde je njvise boravio ne bi pluca ovako izgledala. Sto znaci da je preciscivac vazduha za one koji puse veoma poreban i trebaju ga odmah nabaviti na pro100. Za kvalitetan zivot i cist vazduh on vam moze pomoci.

  3. S2

    Video više nije dostupan.

Napišite komentar