U trendu

Prirodni lek za kurje oko, nestaje već za par dana

Kurje oko je očvrsli deo kože na stopalima koji nastaje kao posledica pojačanog trenja i pritiska na ovaj deo noge. Izuzetno je bolna pojava, a bol može da se ublaži prirodnim putem, biljkom koja se nalazi u mnogim kućama na Balkanu. U pitanju je čuvarkuća.

Svako ko ima kurje oko, zna koliko je hod sa ovom izraslinom na stopalama težak. Svaki korak često pojačava bolnu reakciju.

A sve što treba da uradite, kako biste pomogli sebi je sledeće: uzmite listić čuvarkuće i skinite njegovu kožicu. Stavite list na kurje oko i to njegovu očišćenu stranu. Preko biljke stavite flaster i ostavite da odstoji celi dan, uveče na stopalo stavite novi list i novi flaster.

Isti postpak treba ponavljati tri do četiri dana. Nakon tog perioda bol se značajno smanjuje, a u pojedinim slučajevima dešava se i da kurje oko potpuno nestane sa noge. Nekim osobama je pomoglo i za dva dana.

Ova metoda je i veoma pristupačna budući da se čuvarkuća može lako nabaviti. To što je prirodno sredstvo jeste njegov veliki plus.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar