U trendu

SLAVNI ne počinju dan BEZ OVOG SOKA

Ova biljka je verovatno nepravedno zapostavljena u našoj ishrani, ali celer važi za najmoćniju biljku našeg vremena. Možda i nije baš ukusna, a svi znamo da je to prvi znak da je nešto zdravo.

Ako vam kažemo da se na ispijenje hladno ceđenog celera treba navikavati bar nedelju dana, da li to znači da je baš zdravo? Odgovor je da!

Da nije tako, najpoznatiji svetski sportisti ne bi započinjali svoj dan ispijanjem bar jedne čaše ovog hladno ceđenog soka

Prirodne materije iz celera se lepe na loše i toksične materije koje smo uneli u organizam kroz nezdravu hranu, zagađen vazduh… i na taj način ih izbacuje iz tela. Čišćenje kreće od creva. Već u prva 2, 3 dana ćemo osetiti olakšanje i smanjenje nadutosti, a prve vidljive promene ćemo uočiti na koži, kao npr. povlačenje akni. Ispijanjem soka održavamo pH balans u organizmu, odnosno neutrališemo kiselinu.

Ipak, najbolji efekti se postižu ispijanjem 0,5 l soka svakoga dana, ali ukoliko vam je to previše i ne možete da podnesete, počnite sa 250ml, pa postepeno povećavajte količinu. Jednostavno, zapušite nos i ispijte do kraja! Jer će tih 2,3 minuta ružnog ukusa, ulepšavati svaki dan!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar