U trendu

Srbiji preti novi talas kancera?

– Vlast u Srbiji podigla je dozvoljeni nivo aflatoksina u namirnicama sa 0.05 na 0.25, dakle za 5 puta. Napominjem da u mnogim drzavama nije dozvoljeno uopste prisustvo ovog otrova u namirnicama jer je to supstanca najkancerogenija koja postoji na svetu.

Zašto je podignut dozvoljen nivo aflatoksina u hrani? Pa zato što je leto bilo ekstremno toplo i pojava ovog otrova u kukuruzu, tj. stocnoj hrani jeste neminovna. A da se izveze tako zatrovan kukuruz – apsolutno je nemoguće, tako da će ostati sve to u Srbiji i Srbi će to, nažalost, sve da unesu u sebe.

Dakle, građani Srbije, spremite se za novi talas epidemije kancera. Jedini izlaz je da se ne konsumira meso i mesni proizvodi, osim morske ribe.

Dakle, samo voće i povrće i morski plodovi u naredne 2 godine i da se potroši ovaj otrovni kukuruz iz ove sezone pod uslovom da sledeće godine ne bude velikih vrućina da se i taj rod ne kontaminira ovim otrovom. Mada, po svemu sudeći, zbog zve toplije klime u Srbiji, sve će češće biti ekstremno topla leta, tako da je evidentno da Srbija više neće biti pogodna za sadnju kukuruza. Ali to treba utuviti u glavu seljacima, da prestanu više da sade kukuruz i da pređu na milion drugih useva koji mogu da podnose velike vrućine.

Sledi epidemija kancera jetre… (Trazim_curu_zabrak)

– Razoriće nam društvo modifikovanom hranom! Elegantno i tiho. Meci i haubice su prevaziđene metode! (grof Vronski)

– Nije mi jasna jedna stvar, kukuruza je bilo i pre 100 godina kao i suša.. Kako ljudi nisu obolevali od kancera prouzrokovanim alfatoksinom? Niti je bilo kancera niti alfatoksina? (openbox)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.