U trendu

Ovaj trik za odmagljivanje stakla u autu uštedeće vam 15 minuta svakog jutra

Sedenje u automobilu  i čekanje da se vaš prozori odmagle može biti tako frustrirajuće, pogotovo kada ste u žurbi i nemate dovoljno vremena da očistite vetrobransko staklo. Na internetu se ovih dana širi jednostavan trik koji pomaže u odmagljivanju automobilskog stakla, piše Index.

Vozači su zapanjeni koliko je ideja zapravo jednostavna i efektna.

Trik za odmagljivanje prozora

“Zamagljeni prozori? Nema problema – isprobajte ovaj trik!” podelila je jedna automobilska kompanija na svom TikTok profilu objašnjavajući nekoliko koraka koje treba slediti.

Prvi korak je uključiti grejač na maksimalnu temperaturu kako biste osigurali da što više toplote ide prema vašim prozorima. Zatim uključite klima uređaj koji će isušiti vazduh u automobilu, a upravo to je ključni korak za brzo čišćenje vetrobranskog stakla.

Nakon što je klima uređaj uključen, isključite cirkulaciju vazduha. Ovo se dugme često može pronaći kao ikona automobila sa strelicom okrenutom unazad. Sve što sada treba da uradite je da mrvicu otvorite prozore i vaš vetrobran treba da bude potpuno očiščen.

Vozači su oduševljeni

Vozači su prilično impresionirani videom, a jedan je TiktToker priznao da se borio s ovim problemom kad je naišao na snimak koja mu je pomogao: “Imali smo ovaj problem i TikTok je došao u pomoć”, napisao je.

“Vauuuu, moram ovo da probam”, “Odličan savet!”i “Ova ideja je tako korisna” samo su neki od komentara vozača.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar