Ušetao u Rols-Rojs i naručio 30 Fantoma!

Rols-Rojs je upravo dobio najveću privatnu narudžbinu ikada – napraviće poseban luksuzni vozni park od 30 Fantoma, uključujući i dva specijalna automobila, najskuplja i najluksuznija koje su ikada napravili – ukupne vrednosti od preko 20 miliona funti!
Stiven Hang, pedesetpetogodišnji kineski biznismen, naručio je posebnu „flotu“ RR automobila za svoj hotel u Makau, čije se otvaranje očekuje 2016. godine.

Fantomi su predviđeni da budu taksi-vozila za ovaj bezobrazno luksuzni Luj XIII kompleks , u kojem će probrana klijentela plaćati i do 75 hiljada funti za noć!
Kompanija naravno nije izašla sa cenom ovog posla veka, ali, ako je prosečna cena Fantoma 500 hiljada funti, računica je laka i jasna.
Svaki od 30 automobila biće posebno prilagođen od strane dizajnera iz Rols-Rojsa, a ono što se zna je da će ceo vozni park imati instrument tablu krašenu dijamantima.

Dva posebno naručena, najluksuznija ikada napravljena Fantoma imaće pozlaćene detalje i i unutra ali i na karoseriji, a ostaje da se vidi kakva će biti njihova specifikacija.
Luksuz za kojim može samo da se uzdiše – evo kako se pravi:

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike