Majka došla po ćerkicu u vrtić i ostala šokirana onim što su vaspitačice uradile (foto)

Mlada majka Alisa Salgado zaprepastila se kada je shvatila šta su vaspitačice u vrtiću “Boys & Girls Club“ u gradu Pasko u američkoj saveznoj državi Vašington uradile njenoj dvogodišnjoj ćerkici Lilaji.

Ona je, naime, ostavila dete u vrtiću dok je bila u školi, ali je, kada je došla po devojčicu, primetila da je crvenilo između njenih obrva. Nakon što je malo bolje pogledala, shvatila je kako su vaspitačice počupale dlačice na čelu između obrva devojčice.

– Odmah sam zvala direktorku i zatrpala je porukama, ali je ona pokušala da smisli izgovore. Kada sam jutros došla kod nje sa ćerkom, smejala mi se u lice i ispičala mi gomilu laži. Ja sam majka i ovako nešto ne bi smelo nikada da se ponovi i jednostavno nisu imale pravo da ovo urade mojoj ćerki – napisala je, između ostalog, na Fejsbuku 19-godišnja majka.

I take my daughter to the CBC Daycare to be cared for while I'm at school trying to focus on graduating! Then I go pick…

Posted by Alyssa Salgado on Freitag, 2. Februar 2018

Ona je otkrila da nije jedina kojoj se ovo dogodilo. U takvoj situaciji se našla i majka po imenu Glenda Maria Kruz čijem su sinu vaspitačice depilirale obrve

– Koža dece je tako nežna… Kad sam sve prijavila ženi koja je odgovorna, rekla je da je razgovarala sa vaspitačicama i da su one rekle da to nisu uradile. S osmehom na licu me je pitala šta želim od nje kao i da me niko ne tera da sina dovodim u vrtić – rekla je majka dvogodišnjeg dečaka.

Nakon što je slučaj objavljen u medijima, vrtić je objavio kako istražuju celi slučaj, a majke su depiliranje dece prijavile policiji.

1 komentar
  1. Anonimni

    Auuu šokiran sam. Neću se oporaviti ostatak dana.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike